Delock 84950

Delock 84950

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
. . Delock Alaplapi bővítő hely hátlapja 6 Gb/s SATA belső kimeneti > SATA 8 tűs tápcsatlakozó, apa, külső, 60 cm. LeírásEzzel a Delock alaplapi bővítő hely hátlappal a 8 pin-es SATA tápcsatlakozót kívülre lehet vezetni, és pl. egy külső SATA DOM memória modul csatlakoztatható a számítógéphez. . Műszaki adatok- Csatlakozó:
1 x SATA 6 Gb/s hüvely >
1 x 6 Gb/s SATA 8 tűs tápcsatlakozó retesszel- Például a SATA DOM memóriákhoz (például a Delock 54776-os árucikkéhez)- Akár 6 Gb/s sebességű adatátvitel- Lefele kompatibilis SATA 1,5 Gb/s és 3 Gb/s- Feszültség: 5 V- Kábel vastagsága:
30 AWG adatvezeték
24 AWG tápvezeték- Kábelátmérő: kb. 5,8 mm- Hosszúság csatlakozó nélkül: kb. 60 cm. Rendszerkövetelmények- Egy szabad 8 pin-es bemeneti csatlakozó az alaplapon. A csomag tartalma- Normál alaplapi bővítő hely hátlapja- Alacsony profilú alaplapi bővítő hely hátlapja cserére. Csomag- Poly bag

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.